20-jarig jubileum: Nijmeegse voorloper in holistische geneeskunde viert met speciale aanbiedingen

acupunctuur zonder naalden - jubileumaanbieding

Evenwichtig Leven biedt een exclusief inkijkje in hun succesvolle aanpak

Het is niet zomaar een geneeskundige praktijk. ‘Evenwichtig Leven’ in Nijmegen markeert 20 jaar van toewijding aan een combinatie van Chinese geneeskunde, acupunctuur, engelenworkshops en meditatie. Dit jubileum belicht de visie en passie achter een centrum dat als pionier in holistische geneeskunde in de regio Nijmegen is uitgegroeid.

Onder leiding van oprichter Paula Holtzer heeft ‘Evenwichtig Leven’ in de loop der jaren talloze mensen geholpen met uiteenlopende gezondheidsuitdagingen. Van fysieke klachten zoals overgewicht en diabetes tot emotionele en mentale uitdagingen zoals stress en depressie. Wat zit er achter het succes van twee decennia? Dat blijft het geheim van deze bijzondere praktijk.

Om hun 20-jarige reis te vieren, introduceert ‘Evenwichtig Leven’ twee unieke jubileumaanbiedingen:

  1. Workshop ‘Healing en Verbinding’ (2 oktober): Duik diep in de wereld van meditatie met een gespecialiseerd team. Deze avond belooft een verrijkende ervaring van heling en verbinding. Deelname is mogelijk door middel van een vrijwillige bijdrage, met een beperking van 18 deelnemers. Voor meer informatie en aanmelding, bezoek de website.
  2. Acupunctuur zonder naalden: Ontdek de ‘Aura Chakra’ behandeling, een unieke techniek die acupunctuur principes benadert zonder het gebruik van naalden. Een ideale behandeling voor kinderen, hooggevoelige personen en iedereen die nieuwsgierig is naar acupunctuur maar huiverig is voor naalden. Als jubileumactie is de prijs verlaagd van €75,- naar slechts €40,- voor een sessie van 30 minuten. Boek nu via hun website.

Dit jubileum vormt een bewijs van de toewijding en passie van ‘Evenwichtig Leven’ voor holistische gezondheidszorg en de impact die het heeft gehad op de gemeenschap van Nijmegen.