A325 – Werklunch voor ondernemers, 9 maart

Arnhem, 26 februari 2009

WERKLUNCH VOOR ONDERNEMERS OVER WERK AAN A325
Bedrijfsleven denkt mee over maatregelen tegen files tijdens werkzaamheden A325
 
De gemeente start eind mei 2009 met de ombouw van de A325 tot stadssingel. De werkzaamheden zetten de bereikbaarheid van de stad en regio extra onder druk. Naast de maatregelen die de gemeente neemt, is ook de denk- en daadkracht van de ondernemers nodig om fileleed zoveel mogelijk te voorkomen. Maatregelen variërend van telewerken en flexibele werktijden tot innovatieve voorzieningen als spitsmenu’s op bedrijventerreinen en VIP shuttlebusjes voor werknemers kunnen daar aan bijdragen.
Over deze en andere maatregelen willen het Offensief Bereikbaarheid en de gemeente Nijmegen met de ondernemers van gedachten wisselen.
 
Inmiddels hebben zo’n vijftig ondernemers zich aangemeld voor de werklunch. Tot donderdag 5 maart kunnen ondernemers zich voor de werklunch aanmelden via de website www.kvk.nl/offensiefbereikbaarheid. Daar kunnen zij ook meer informatie over de werklunch en het Offensief Bereikbaarheid vinden. Op www.nijmegen.nl/naarnijmegen is meer informatie over de werkzaamheden in Nijmegen-Noord te vinden.

Het Offensief Bereikbaarheid en de gemeente Nijmegen organiseren voor ondernemers uit Nijmegen en omgeving een werklunch over de ombouw van de A325 in Nijmegen-Noord tot stadssingel. Tijdens de werklunch krijgen ondernemers informatie over de werkzaamheden en over de maatregelen die de gemeente Nijmegen neemt om de verkeershinder zoveel mogelijk te beperken. Van de ondernemers wordt een actieve inbreng verwacht: welke maatregelen willen en kunnen zij nemen om hun werknemers uit de file te houden. De werklunch vindt plaats op 9 maart van 11.30 tot 14.00 uur in Het Witte Huis in Lent.

Dit is een gezamenlijk persbericht van:
Kamer van Koophandel Centraal Gelderland, Stadsregio Arnhem Nijmegen, VNO-NCW Regio Arnhem Nijmegen, MKB-Midden en gemeente Nijmegen