Aanhoudingen na mishandeling

Nijmegen, 11-01-2009 • Politieagenten hielden zaterdagnacht in het centrum van Nijmegen verschillende personen aan voor mishandeling.

Zaterdagavond rond middernacht werden politieagenten aangesproken door een portier van een uitgaansgelegenheid op de Molenstraat aangesproken. Hij wees twee vrouwen aan die even daarvoor het café waren uitgezet omdat ze hadden gevochten. Even later meldde zich twee vrouwen die aangifte wilde doen en een getuige. De vrouwen verklaarden dat ze na een woordenwisseling mishandeld waren door de twee vrouwen. Beide vrouwen, van 22 en 27 jaar uit Nijmegen, zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar ze een verklaring hebben afgelegd.  

 

Mishandeling portier

Een portier van een uitgaansgelegenheid riep de hulp in van politieagenten nadat hij door een man bij zijn keel gegrepen was. De portier wilde hem het café uitzetten omdat hij binnen aan het roken was. Politieagenten namen de verdachte, van 20 jaar uit Nijmegen, over. Hij is ingesloten op het politiebureau voor verhoor. De portier deed aangifte.