Aldenhof – Man duikt door ruit

Nijmegen, 30-01-2009 • Vrijdagochtend werd een 35-jarige Nijmegenaar in zijn woning aangehouden op verdenking van mishandeling van zijn 47-jarige Nijmeegse vriendin. Die mishandeling was op dinsdagavond.

Dinsdagavond kwamen er meerdere meldingen binnen over geschreeuw uit een woning in de Aldenhof in Nijmegen. Toen politieagenten ter plaatse kwamen hoorden zij geschreeuw vanuit de woning. Toen agenten aanbelden en kenbaar maakte dat zij van de politie waren kwam de 35-jarige al schreeuwend naar de voordeur. Vervolgens trapte hij met zijn voeten een gat in de onderruit van de deur en dook hier doorheen. Binnen zat de 47-jarige vrouw en zij verklaarde dat haar vriend vermoedelijk door drugsgebruik doorgeslagen was. Zij had diverse verwondingen en verklaarde in eerste instantie dat haar vriend dit niet had gedaan. Beiden zijn toen naar het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen gebracht ter controle.

Donderdag deed de Nijmeegse alsnog aangifte van mishandeling. Hierop werd vrijdagochtend de 35-jarige man aangehouden in zijn woning. De politie onderzoekt de zaak verder.