Chechi’s Health & Beauty

 


 
Ve
rkoop van:
Hoogwaardige produkten voor
Gezondheid, Haar en Huid
 
 
Op basis van: Aloë Vera (FOREVER)  &  Olive Oil (ORGANIC)
Make-up voor oa de donkere huid  (NUBIAN QUEEN) 

Opening op zondag 1 februari 2009, tijdens de Culturele Zondag
 
Vaak blijkt het product dat zoveel goeds beloofde weer een zoveelste miskoop te zijn. De dames van salsadansschool Amanné hadden er in ieder geval schoon genoeg van en besloten tot drastischer maatregelen. Zij zijn op zoek gegaan naar producten die wél waarmaken wat ze beloven en hebben uiteindelijk de beste cosmetica- en huidproducten geselecteerd om te gaan verkopen in hun nieuw te openen Chechi’s Health and Beauty shop.
 
Vanwaar dit initiatief?

‘Wij werken hier met een groep vrouwen (en mannen) in allerlei kleurschakeringen’, aldus eigenaresse Lina Domacassé. ‘Van licht tot donker, met een normale tot een extreem gevoelige huid en allemaal hebben we zo onze eigen kleine irritaties over de producten die we gebruiken. Dat kan anders dachten we en dus hebben we actie ondernomen.’

Het resultaat is de opstart van Chechi’s Health and Beauty, een intiem winkeltje, gesitueerd naast de dansschool. In de winkel wordt een breed assortiment artikelen verkocht voor de lichte en donkere huid. Vooral deze laatste vraagt op een aantal gebieden om extra aandacht en verzorging. Alle schoonheidsproducten die in Chechi’s worden verkocht zijn uitgebreid getest en hebben ontegenzeglijk resultaat geboekt.

Chechi’s heeft alles wat u zoekt. Van huid- tot haarverzorging, van make-up tot gezondheidsdrankjes. Dierproefvrij en alleen met de allerbeste natuurlijke ingrediënten.
Zo worden onder andere de gezondheidsproducten van Forever Living verkocht. Forever Living is een toonaangevend Amerikaans bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd in aloë vera producten. De unieke combinatie van pure aloë vera en antioxidant vitaminen, zee-extracten en kamille helpen de huid te voeden, kalmeren en beschermen. Maar ook als drank mist aloë vera haar heilzame werking niet. Chechi’s verkoopt daarom ook sappen die niet alleen een positieve invloed hebben op het immuunsysteem, maar daarnaast ook nog eens zeer smakelijk zijn.
Speciaal voor de donkere huid heeft Chechi’s in haar assortiment een ruime sortering aan cosmeticaproducten, gefabriceerd in de Verenigde Staten, waar het aanbod voor de gekleurde huid vele malen groter is dan in Europa. Een absoluut uniek product is de Next Generation lightning lijn die de strijd aangaat met pigmentvlekken en speciaal ontwikkeld is voor de gevoelige gekleurde huid. De gebruikte ingrediënten hebben een wetenschappelijk bewezen werking in het egaliseren van de huid en is nu in deze regio exclusief te verkrijgen in Chechi’s.
Met de Organic Roots lijn op basis van olijfolie wordt in Chechi’s ook het haar niet vergeten. De verschillende producten van Organic Roots gaan haaruitval tegen, beschermen tegen de warmte van de haardroger en voeden je haar na het relaxen. Ook voor vrouwen met een weave heeft Organic Roots een speciale lijn ontwikkeld.

De dames van de dansschool zijn enthousiast over de uitgekiende lijn van verzorgings- en gezondheidsproducten en nodigen u uit om eens een kijkje te komen nemen.

U vindt Chechi’s Health and Beauty in de Tweede Walstraat 114 in Nijmegen.

We willen er allemaal goed uitzien en als we de televisie mogen geloven is het voor iedereen tegenwoordig zeer eenvoudig om een stralende huid te krijgen en weelderige krullen of prachtig zijdeglanzend steil haar. Maar is dat ook zo? Wie van ons staat ‘s ochtends niet voor de spiegel met een huid die in het geheel niet straalt en een kapsel dat onhandelbaar is?