Amanné introduceert SalsaGroove

Amanné introduceert “SalsaGroove” – uniek in Nijmegen !
 
Naast de salsa (sinds 1983!) verzorgde Amanné al lessen SalsaFreestyle en Urban Dance. Nu wordt het cursusaanbod uitgebreid met SalsaGroove: een spetterende combinatie van “salsa a tiempo” met hedendaagse dans, zoals Jazz, Steetjazz, Urban Dance, Hip Hop, enz. Noem het maar op en Percy combineert het. Het kan zowel als individu, als duo of als groep beoefend worden.

Yes!……je hebt geen danspartner nodig! Kom alleen, of als een groep, en vergeet vooral je handdoekje niet, want je wordt “HOT” van de nieuwste pasjes en combinaties van SalsaGroove. Er is geen instapniveau; iedereen die begint met SalsaGroove is een beginner.

Percy laat delen van je lijf bewegen waarvan je niet eens wist dat je ze had ! De “roots” van de techniek van SalsaGroove liggen in de salsa a tiempo-stijl. De combinatie van Lina’s GROOVE en Percy’s GROOVE brengt een nieuwe dimensie in de salsawereld. De SalsaGroove van Amanné is uniek is in Nederland !!

Percy Kruythoff studeerde af aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Van 1995 tot 1999 verzorgde hij lessen en optredens met Lina Domacassé voor Amanné. In deze periode ontwikkelde hij de “SalsaFreestyle”. Vervolgens reisde hij  naar het buitenland, waar hij in diverse shows en bij diverse gezelschappen danste. Nu weer terug in Nederland richt Percy zich op choreografie en lesgeven.
 
Meer informatie op Salsadansschool Amanné