Annastraat – Getuigen gezocht van tasjesroof

Nijmegen, 26-01-2009 • Zaterdagnacht werd een 21-jarige vrouw uit Nijmegen van haar tas beroofd. Toen ze achter de daders aanging om haar tas terug te krijgen, werd ze van haar mobiele telefoon beroofd. De politie zoekt getuigen.

De vrouw fietste rond 4.10 uur over de Archipelstraat naar de St. Annastraat. Op de kruising met de St. Annastraat stak de vrouw over en ging linksaf de ventweg op. Ze zag daar vier lichtgetinte jongens van ongeveer 20 jaar richting het centrum lopen. Toen zij tussen de jongens doorfietste, trok een van hen haar tas van haar schouder en liep weg. De vrouw draaide zich om, ging achter de jongens aan en eiste haar tas terug. Ondertussen had ze haar mobiele telefoon gepakt om te bellen. Toen ze bij de jongens kwam, gooide een andere jongen bier over haar heen. Weer een ander duwde haar zodat ze met haar fiets viel. Vervolgens pakte hij haar telefoon af. Daarna renden de daders de Dr. Jan Berendsstraat in.

 

Getuigenoproep

De vrouw deed zondagmiddag aangifte van beroving. De politie onderzoekt de zaak en zoekt getuigen. Hebt u zaterdagnacht rond 04.10 uur iets van deze beroving gezien? Of hebt u de vermoedelijke daders op de St. Annastraat of de Dr. Jan Berendsstraat zien lopen? Neemt u dan contact op de politie via telefoonnummer 0900 – 8844.