“Art of Eden” brengt buitengewone tuinkunst naar Schloss Moyland

Bedburg-Hau/Kleve – Het gerenommeerde evenement ‘Art of Eden’, dat al meer dan 25 jaar kunst- en cultuurliefhebbers trekt, verhuist voor de allereerste keer naar het neogotische Schloss Moyland in Bedburg-Hau, nabij Kleve. Gedurende twee dagen, van 30 september tot 1 oktober, kunnen bezoekers de magie van kunst in de open lucht ervaren te midden van de historische grandeur van het kasteelpark.

Eckhard SChembs2-figuren-im-weiher_nk

Kunst in de Buitenlucht

Gedurende het weekend zal het kasteelpark bruisen van activiteit met tentoonstellingen van ongeveer 40 ‘ARTisten’ uit de beeldende kunst. Bezoekers hebben de unieke kans om diverse kunstwerken te bewonderen en direct van de kunstenaar aan te schaffen. Van steen-, hout- of bronzen sculpturen tot expressieve metalen voorwerpen en kleurrijke glazen windgongen; elk kunstwerk geeft het park een extra dimensie.

Culinair Genieten

Tussen het bewonderen van kunstwerken door kunnen bezoekers genieten van de rijke kleuren van de “Indian Summer” en zich laten verwennen met culinaire hoogstandjes. Met een selectie van bijzondere koffies, zomerwijnen en een scala aan Spaanse en Franse delicatessen, wordt het evenement een feest voor alle zintuigen.

Paz Sanz2

Praktische Informatie:

  • Datum: 30 september – 1 oktober 2023
  • Tijd: Zaterdag en zondag van 10 tot 18 uur (toegang tot 17 uur)
  • Locatie: Kasteel Moyland, Am Schloß 4, 47551 Bedburg-Hau
  • Toegangsprijs: Volwassenen – 10 euro; Kinderen t/m 16 jaar – gratis
  • Website: www.artofeden.de

‘Art of Eden’ is niet alleen een feest voor kunstliefhebbers, maar ook een plek voor iedereen die wil genieten van buitengewone kunst in een prachtige omgeving. Het evenement wordt georganiseerd en uitgevoerd door OpenMind Management, Wuppertal.