Asfaltwerkzaamheden Sionsweg

Nijmegen, 18 november 2008
 
Vanaf woensdag 26 november gaat de vervanging van het asfalt op de Scheidingsweg een tweede fase in. Dan wordt het verlengde van de Scheidingsweg, de Sionsweg, tussen de Driehuizerweg en de spoorlijn Nijmegen – Venlo aangepakt. Het werk duurt minimaal drie weken.

Op 25 november is de eerste fase van het werk aan de Scheidingsweg afgerond. Op het deel tussen de St. Annastraat en Pastoor Schelstraeteweg is het asfalt van de rijbaan en fietspaden vervangen.

Vanaf woensdag 26 november wordt het wegdek van de Sionsweg vervangen tussen de Driehuizerweg en de spoorlijn Nijmegen – Venlo. De werkzaamheden duren minimaal drie weken. Tijdens werkzaamheden is geen doorgaand verkeer mogelijk: het verkeer van en naar de Nijmeegsebaan wordt omgeleid via de d’Almarasweg. De gemeente plaatst omleidingsborden.

De woningen blijven bereikbaar en bewoners kunnen het huisvuil op de gebruikelijke manier aanbieden.

Komend voorjaar is het laatste stuk van de Scheidingsweg aan de beurt. Vanwege de bereikbaarheid van de woningen wordt dan eerst het gedeelte tussen de Driehuizerweg en de Heyendaalseweg vervangen en daarna het deel tussen de Heyendaalseweg en de Pastoor Schelstraeteweg. Nadere informatie volgt tezijnertijd

Bron Gemeente Nijmegen