Beuningen – Beroving in woning

Beuningen, 22-02-2009 • Vrijdag 20 februari rond 16.15 uur is een vrouw in een woning aan de Hogewaldstraat beroofd van een tas. De gebivakte overvallers gingen er te voet vandoor.

Vrijdagmiddag drongen de overvallers de woning bij een vrachtwagenbedrijf aan de Hogewaldstraat binnen. Toen zij de vrouw zagen, grepen zij een zwarte aktetas en gingen er vandoor richting De Haaghe. Een getuige wilde met zijn auto achter de mannen aan, maar zij renden een pad in waar auto’s niet in kunnen.

Het signalement van de verdachten:

–         dader 1: blanke man, ongv. 1.70m lang, in grijs gekleed

–         dader 2: blanke man, ongv. 1.80m lang, in het zwart gekleed, mogelijk rood haar

 

Onderzoek

De politie kwam direct ter plaatse om aangifte op te nemen. Ook werden verschillende getuigen gehoord. Vrijdag en zaterdag is ook buurtonderzoek verricht.

De politie zoekt nog meer getuigen van de beroving. Heeft u vrijdagmiddag de mannen zien rennen in de omgeving van de Hogewaldstraat, De Haaghe of de Haaghstraat? Of heeft u eerder iets verdachts gezien bij het vrachtwagenbedrijf? Belt u dan met politieteam Beuningen, via telefoonnummer 0900 8844. U kunt uw tips ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800 7000.