Beuningen – Tipgeld in zaak insluiping

Tipgeld in zaak insluiping Hogewaldstraat
 
Beuningen, 23-02-2009
 • In het onderzoek naar een insluiping vrijdagmiddag in een woning bij een vrachtwagenbedrijf aan de Hogewaldstraat, heeft dit bedrijf bekend gemaakt tipgeld uit te loven. Voor de tip die leidt tot de aanhouding van één of meer verdachten wordt een beloning van 2000 euro gegeven.

Die vrijdag, 20 februari, drongen twee donker geklede mannen met bivakmutsen rond 16.15 uur de betreffende woning binnen. Toen zij de bewoonster zagen, grepen zij een zwarte aktetas en gingen er te voet vandoor richting De Haaghe. Een poging van een getuige om hen te achterhalen bleek tevergeefs.

 

Buurtonderzoek voortgezet
Vrijdagmiddag en zaterdag deed de politie al buurtonderzoek in de Wingerdstraat, Haaghstraat en de Haaghe. Dit buurtonderzoek gaat ook maandag verder. Inmiddels hebben agenten naast de aangifte ook diverse getuigenverklaringen opgenomen.

Oproep getuigen
Was u vrijdagmiddag op de Hogewaldstraat getuige van de insluiping? Of heeft u de twee donker geklede mannen op hun vlucht gezien? Belt u dan uw informatie door aan de politie in Beuningen op telefoon 0900-8844. Dit geldt uiteraard óók als u anderszins over bruikbare informatie beschikt die kan leiden tot de oplossing van deze zaak.