Bijzondere voorstelling over burn-out in de Lindenberg

Gaiane Abrahamian met Doe-het-zelf

“Ik wil burn-out bespreekbaar maken en het tij keren.” Dat is de reden dat Gaiane Abrahamian, oprichter van stress en burn-out praktijk ‘Hart voor burn-out’ in Malden, een voorstelling over burn-out heeft gemaakt. In samenwerking met het Doe-het-zelf-programma van de Lindenberg neemt zij de bezoeker mee in haar persoonlijke verhaal waarbij verhalen, muziek, dans, film en poëzie elkaar afwisselen. Burn-out on stage is op zondag 27 november te zien in de Lindenberg in Nijmegen.

“Er wordt veel over burn-out gesproken maar er is nog weinig bekend over de impact ervan. Daarom heb ik deze voorstelling gemaakt.” In een intieme setting neemt Gaiane, die zelf te maken kreeg met een burn-out, de bezoeker mee in haar persoonlijk verhaal. Voor sommigen herkenbaar, voor anderen wellicht een eye-opener. Het wordt hoe dan ook een veelzijdige middag waarbij interactie, verhalen, muziek, dans, film en poëzie elkaar afwisselen. Gaiane wordt bijgestaan door theatermaker Yvonne Laan.

Over Gaiana Abrahamian
Gaiane Abrahamian is initiatiefneemster van een documentaire over burn-out die ze samen met Marc van Kampen van Kampvuur.tv heeft gemaakt. Ze heeft tevens een unieke HART-methode ontwikkeld waarmee zij organisaties en particulieren begeleidt en ondersteunt bij stress en burn-out. Daarnaast heeft ze onderzoek gedaan naar de vraag waarom burn-out in sommige landen niet voorkomt.

Doe-het-zelf
Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Doe-het-zelf, waarmee de Lindenberg haar deuren opent voor creatieve ideeën. Omdat de Lindenberg programma wil maken dat voor iedereen leuk en interessant is, is Doe-het-zelf een programma van, voor en door iedereen.

Praktische informatie

Burn-out on stage is op zondag 27 november om 14:30 uur te zien in de Lindenberg in Nijmegen. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website: www.delindenberg.com. Deze voorstelling is onderdeel van doe-het-zelf programma van de Lindenberg.

Adres

Ridderstraat 23 6511 TM Nijmegen