Brainshock in The Matrixx, 21 feb


 
Brainshock brengt sublieme hardcore naar The Matrixx
 
Oké, je moet kiezen. 1: handjes op de schouder van het mensje voor je en hopla in de polonaise, Fransje Bauer in je oorschelp. Of (ook leuk!) handjes in een vuist, en superhard beuken op de lekkerste hardcore van het moment. En dat dan ook nog eens op het nieuwe feest van The Matrixx op zaterdag 21 februari: Brainshock, The Hardcore Event! Makkelijke keus, toch?

Brainshock gaat op 21 februari stevig stampend van start met een line up die méér dan lekker is: JDA vs Vince, Noize Suppressor (live), Endymion,Amnesys, Korsakoff en D-Spirit! En dat terwijl de entree gewoon de gebruikelijke 15 pegels is.

Voor The Matrixx is hardcore natuurlijk niet nieuw. Met grote regelmaat komt de stampendste muziekstijl langs tijdens XXlerator. En dat is meer dan lekker: Even helemaal goed los in de laatste uurtjes van de nacht. Niks mis mee. Maar een heel feest, puur gewijd aan hardcore, kijk dat is natuurlijk wèl nieuw. En dat is niet zomaar, dat is omdat The Matrixx graag gehoor geeft aan een lang gekoesterde wens van het partypubliek in de Nijmeegse club.

En dat doet The Matrixx dan maar meteen goed. Geen half werk, maar gewoon een lekker brute line-up waardoor je zeker weet dat vanaf seconde één het gas er vol op gaat. En natuurlijk wel in een sfeertje dat helemaal is aangepast aan de muziekstijl van de nacht. Beetje duister, industrieel, edgy, into your brain… This is Brainshock.
Kort even de mannen (en niet te vergeten die nogal opvallende vrouw) van de nacht. Korsakoff zal ongetwijfeld haar (mix)kwaliteiten in de ring benutten, zodanig hard dat je meteen vergeet dat er zo’n lief ogend meiske staat te draaien. JDA vs Vince is natuurlijk een ongelijke strijd, want – het is bekend – niemand weet zoveel platen in een uurtje te proppen als Vince…. Of gaat JDA daar dan toch nog overheen? En wat zeker heel bruut gaat worden is Noize Supressor, want dat gaat volkomen los – live! Endymion, D-Spirit, Amnesys, wow, als je de lijn omoog zo bekijkt dan weet je al genoeg: het wordt rossen deze nacht tot je er bij neer dondert. Of toch maar Frans Bauer? Jij mag het zeggen.

Party info:
Doors open from 22.00 till 05.00
Entrance € 15,- (only doorsale)
Age 18+