Buiten Bereik – Cafe Piecken, 20 feb

Nijmegen, 4 februari 2009 – Eeuwenoude strijd uitgevochten op een podium in Nijmegen. Mythologie, legendes, sprookjes en meer worden allemaal verenigt in één avond: een theatersportwedstrijd met als thema de strijd tussen goed en kwaad. Theatersportvereniging Buiten Bereik zet gretig haar tanden in dit gegeven.

Op vrijdag 20 februari is de volgende thuiswedstrijd van deze groep, die zich enthousiast bezighoudt met improvisatietheater. Samen met een geduchte tegenstander zal zij zich in een wedstrijd van niveau buigen over het thema goed versus kwaad.
De wedstrijd begint om 20.30 uur in café Piecken aan de Professor Bromstraat 54 in Nijmegen. De entree voor studenten is € 2,50. Niet-studenten betalen € 3,50.
Voor de wedstrijd is het mogelijk te eten in café Piecken.

Buiten Bereik is één van Nijmeegs oudste theatersportverenigingen. Volgend jaar viert zij haar 15-jarig jubileum. De groep heeft verschillende regionale en nationale kampioenschappen gewonnen. Meer informatie over deze theatersportvereniging vind je op www.buitenbereik.nl
Theatersport is een theatervorm die in Nederland in korte tijd erg populair is geworden. Televisieprogramma´s als De Lama´s en De vloer op hebben hier hun steentje aan bijgedragen. Vaste speellocatie voor de thuiswedstrijden van Buiten Bereik is café Piecken.