Buiten Bereik Theatersport – De Klif, 30 jan

BUITEN BEREIK SPEELT THEATERSPORT IN DE KLIF
De Klif, Oosterhout. 30 januari 2009

Het leven is onvoorspelbaar. Net als theatersport. Want ook tijdens een theatersportwedstrijd zijn de ingrediënten die het leven kleur en smaak geven onontbeerlijk. De spelers van theatersportvereniging Buiten Bereik uit Nijmegen improviseren naar hartelust op vrijdag 30 januari in De Klif in Oosterhout weer de mooiste scènes, met de inspiratie die het publiek hen geeft. De suggesties kunnen alledaags zijn als het leven zelf, of net zo bijzonder als datzelfde leven.De spelers van Buiten Bereik dagen zichzelf tijdens dit optreden extra uit, door een andere improvisatievorm te spelen dan zij gewend zijn. Hoe bieden zij deze uitdaging het hoofd? Dat zal blijken op 30 januari. Het optreden, dat spannend en van hoge kwaliteit belooft te worden, begint om 20.30 uur. Reserveren van kaartjes kan via het telefoonnummer 024-3482829. De entree bedraagt € 5.

Buiten Bereik is één van Nijmeegs oudste theatersportverenigingen. Onlangs vierde zij haar 12,5-jarig jubileum. De groep heeft verschillende regionale en nationale kampioenschappen gewonnen. Meer informatie over deze theatersportvereniging vind je op www.buitenbereik.nl
Theatersport is improvisatietheater in teamverband, in wedstrijdvorm. Het is een theatervorm die in Nederland in korte tijd erg populair is geworden. Televisieprogramma´s als De Lama´s en De vloer op hebben hier hun steentje aan bijgedragen.