Gratis thee en koffie busreizigers Nijmegen

Nijmegen, 16 januari 2009

Gratis thee en koffie voor busreizigers Nijmegen
Maandagochtend 19 januari 2009 tussen 8.00 en 9.00 uur
 
Busreizigers in Nijmegen die maandagochtend 19 januari tussen 8.00 en 9.00 uur op de bus stappen bij het Centraal Station kunnen zich warmen aan een gratis kopje koffie en thee. De warme drankjes worden uitgedeeld door wethouder Jan van der Meer van de gemeente Nijmegen en secretaris-directeur Carol van Eert van de Stadsregio Arnhem Nijmegen. Na een vertraging van twee weken door de vorst start de verbouwing van het busstation maandag.
 
In opdracht van de gemeente Nijmegen en de Stadsregio Arnhem Nijmegen wordt de komende maanden het busstation van Nijmegen verbouwd. Het werk start op 19 januari en omvat het ophogen van de perrons om reizigers makkelijker in en uit te laten stappen en de uitbreiding van de wachtruimte. Ook komt er een nieuw reisinformatiesysteem met actuele vertrekinformatie en worden enkele kleinere werkzaamheden uitgevoerd.

Alle werkzaamheden worden zoveel mogelijk op elkaar afgestemd, zodat reizigers, vervoerders, winkeliers en omwonenden zo min mogelijk hinder ondervinden. Alle buslijnen blijven rijden, maar zullen deels op andere perrons halt houden. Ijs en weder dienende is het werk begin april 2009 gereed. Actuele informatie vindt u op www.nijmegen.nl/naarnijmegen.

Bron Gemeente Nijmegen