Feestelijke opening café LUX, 19 sept

LUX ontsteekt opnieuw het licht!
Uitnodiging feestelijke opening vernieuwd café LUX
Vrijdag 19 september | Vanaf 17.00 tot 19.00 uur

Na twee maanden herstelwerkzaamheden en groot onderhoud is het dan zover. De culturele ontmoetingsplaats van Nijmegen heeft een complete metamorfose ondergaan. We zijn ontzettend trots op het resultaat. Om dit met ons publiek te delen nodigen wij iedereen van harte uit voor de feestelijke opening op vrijdag 19 september om 17.00 uur. Met een drankje, hapje en vrolijke muziek in het vernieuwde café-restaurant LUX.

Ter gelegenheid van de opening heeft LUX een hele bijzondere voorpremière in huis gehaald: de nieuwste film van de Coen brothers. Na de grimmige hedendaagse western No Country for Old Men, komen zij dit keer weer met een typische komedie. Burn After Reading is een subversieve spionagekomedie met een sterrencast waaronder Brad Pitt, George Clooney, John Malkovich en Tilda Swinton. (Deze voorpremière is uitverkocht)

We combineren de opening van het café met de start van het nieuwe Theater- & Muziekseizoen. Want later op de avond trapt Zuco 103 (uitverkocht) om 20.30 uur dit af met een swingend concert dat Doornroosje in samenwerking met LUX presenteert. Op maandag 22 september trakteren de heren en dame van Hard Gras on tour op enerverende voetbalverhalen. Hemeltergend spannende 90 minuten zonder rust en zonder verlenging.

LUX heeft de afgelopen twee maanden het café-restaurant verbouwd om de water- en brandschade te herstellen die de afgelopen jaren was opgelopen. Bovendien leerde het recente publieksonderzoek dat de toiletten van LUX niet meer voldeden. Deze zijn vervangen. Tegelijkertijd is er groot onderhoud gepleegd en heeft LUX geïnvesteerd in efficiëntie, zodat onze service verbeterd is en we beter uitgerust zijn voor piekmomenten.

Vrijdag 19 september | Vanaf 17.00 tot 19.00 uur | Be there!