Café ’t Haantje; 65 jaar jubileum

In september 1957 werd Café ‘t Haantje geopend door Piet en Anne Puijn. Daarna namen zonen Piet en Joop en natuurlijk Sjaantje van het Haantje het stokje over. Inmiddels is de derde generatie Piet alweer ruim 10 jaar met heel veel plezier aan de slag in ‘t Haantje. Het café is een warme huiskamer en wordt door een grote variatie gasten bezocht.

’t Haantje is een authentiek bruin café voor jong en oud. Het is een fijne plek om met een kop koffie ’n krantje te lezen of met vrienden af te spreken en een biertje te drinken. Binnen staat een oude kachel, twee biljarts en er is een groot videoscherm om voetbal te kijken. Het Haantje beschikt over een ruim assortiment speciaalbieren.

Niet alleen binnen, ook buiten op het terras met de gezellige drukte van de Daalseweg, is het goed vertoeven. Voor een borrel, verjaardag, vergadering of feestje kun je in ’t Haantje prima terecht. Zowel in ‘t café of in de zaal met eigen bar en beamer.

Iedere maand is er een optreden en ’t Haantje neemt ook actief deel aan de Festivals in Nijmegen Oost zoals de Troost van Oost, het Tribute-Festival en Easter Jazz. In het najaar is er een Oktoberfest en ook Sinterklaas en Kindercarnaval worden niet vergeten.

Feestprogramma

Zoals eerder vermeld is ‘t Haantje een mooi authentiek café met geschiedenis en 65 jaar is een mooie reden om dat te vieren. In september hebben we een feestprogramma met optredens, pubquiz, spellenmiddag & sport op groot scherm.

haantje-september-a3-1

Wij trappen de jubileumfeestmaand af op zaterdag 3 september met JUBILEUM TROOST. Deze avond staat muzikaal in het teken van het levenslied: tranentrekkers & smartlappen. Er zullen deze avond verschillende artiesten optreden. Naast het duo “Sjon & Sjakkelien” zullen o.a. ook de onvolprezen “Keessie B” en “Married at First Zicht” schitteren op ons podium.

Zondag 4 september: Grand Prix van Zandvoort.  

Juichen voor Max Verstappen op groot scherm.

Zaterdag 10 september: De maandelijkse Pubquiz.

Aanvang: 20:30 uur, maximaal vier personen per team. Inschrijven aan de bar.

Zondag 11 september: Nijmeegse liederentafel.

Kom samen meezingen met het Nederlandse lied.

Zaterdag 17 september: live optreden HOME-COOKIN,

een mix van Soul & Blues. Feest gegarandeerd!

Zondag 18 september: Spellenmiddag met Dart en -Biljart Toernooi

Kom toepen, bridgen, rikken of speel verschillende bordspelen!

Donderdag 22 september en zondag 25 september speelt Oranje zijn beslissende wedstrijden in de Nation League. Moedig het Nederlands elftal aan op ons grote scherm in aanloop naar het WK in Qatar.

Een 65 jarig JUBILEUM met voor ieder wat wils. Wij hopen jullie spoedig te ontvangen in ons jubilerend Café ‘t Haantje aan de Daalseweg. Tot snel,

Team Café ’t Haantje

Joop en Sjaantje & Piet en Floortje