ChristenUnie – Kolpinghuis, 6 okt

Nijmegen, 29 september 2008

ChristenUnie actief in Nijmeegse politiek
Minister van Middelkoop geeft het startschot

 
ChristenUnie gaat volop meedoen in de Nijmeegse politiek. Minister van Defensie, Eimert van Middelkoop, geeft het startschot op maandag 6 oktober om 20.15 uur in het Kolpinghuis in Nijmegen, Smetiussstraat 1. Iedereen is van harte welkom.

De leden van de ChristenUnie Nijmegen hebben onlangs een nieuw bestuur gekozen. Zij hebben de intentie uitgesproken in 2010 deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Voorzitter Rolf Vreugdenhil: ‘Oók Nijmegen verdient een ChristenUnie. De ChristenUnie wil graag vanuit haar overtuiging samen met anderen een constructieve bijdrage leveren aan de Nijmeegse politiek en samenleving. Geïnspireerd door de liefde van Christus en vanuit bewogenheid voor mensen.’

Over de ChristenUnie
De ChristenUnie is vertegenwoordigd in de Eerste en Tweede Kamer. De ChristenUnie maakt deel uit van het kabinet-Balkenende IV. Ook op provinciaal niveau is de ChristenUnie actief en in Gelderland met vier zetels vertegenwoordigd in de Provinciale Staten. De ChristenUnie levert een gedeputeerde in de persoon van Annelies van der Kolk. Sinds de Gemeenteraadsverkiezingen van 2006 is de ChristenUnie de vierde lokale partij van Nederland.