Circus Snor reist deze zomer door het land met nieuwe show Entrée!

Deze zomer gaat Circus Snor op pad met de nieuwe voorstelling “Entrée!” een vrolijke circusvoorstelling met artiesten uit heel Europa. Ook kunnen alle bezoekers voor de voorstelling en in de pauze zelf oefenen met de circusmaterialen, spelletjes spelen en zich verwonderen. Het totale programma duurt 2 uur.

Niet alleen een voorstelling, ook een Kinderkaravaan

Circus Snor reist van 10 juni t/m 24 september door Nederland met een knusse circustent. Daarnaast gaan er ook klassieke circuswagens mee op tournee en kan het publiek zich op elke locatie voorafgaand aan de voorstelling en tijdens de pauze vermaken op de Kinderkaravaan. Iedereen kan zijn of haar innerlijke kind even laten gaan. Er zijn verschillende circusmaterialen om mee te oefenen, kermisspelen voor jonge en oud en natuurlijk kun je genieten van de traditionele popcorn en suikerspinnen. Alle speellocaties in het land zijn met zorg uitgezocht. Er zijn voorstellingen in het bos, op een geitenboerderij, in een fruittuin, op een fort of bij een gezellige camping! Zo kun je na de voorstelling ook nog lekker eten, spelen of ontspannen.

De show en artiesten

Dit jaar heeft één van de artiesten een wel heel spannende act ingestudeerd, waar we natuurlijk nog niets van verklappen. In de show ‘Entrée’ kun je de meest knappe kunsten gaan zien, laat je je verrassen en wordt je aangemoedigd om ook zelf aan de slag te gaan. Bij Circus Snor zitten de voorstellingen vol humor en worden ze gebracht met een dikke knipoog.  

Circus Snor is naast een circus met professionals ook een plek waar artiesten in opleiding de kans krijgen zich te laten zien. Ook dit jaar zijn er weer bijzondere artiesten te zien in de show.

Zo kun je deze zomer Berl weer gaan zien. Een beroepskluns die ieder jaar het publiek weer weet te verrassen met de meest onhandige, maar spectaculaire stunts. Ook Larissa is weer van de partij. Deze circusjongste heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld van circusleerling tot een ware artiest. Spelen met vuur en hangen in de trapeze zijn aan haar wel vertrouwd. Helemaal uit Amerika komt deze zomer Josephine. Een artieste dit net is afgestudeerd aan de circusschool. Ze doet o.a. een act in de lucht en in een Rhönrad.  Dan hebben we ook nog Antoine, net afgestudeerd aan de circusschool in Canada. Deze Fransman zal je versteld doen staan in de Chinese paal.

Uiteraard is circusdirecteur Jasper Riedeman weer in de piste te zien als spreekstalmeester en gaan er jongeren mee van circusscholen uit Nederland om te helpen bij de kinderkaravaan en kaartverkoop.

Kaartverkoop

Kaartjes voor de voorstellingen kosten 14 Euro. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis. Kaartverkoop via de website van Circus Snor.

Praktische informatie

De tour van Circus Snor is gestart op 10 juni in Heemskerk en eindigt op 24 september in Nieuwegein. De volledige speellijst is te vinden op de website van Circus Snor.