Defibrillator op bedrijventerrein Trade Port

Nijmegen, 26 januari 2009

Univé-VGZ-IZA-Trias schenkt defibrillator aan bedrijvenvereniging TPN-West
 

Bedrijvenvereniging Trade Port Nijmegen West heeft een defibrillator gekregen van verzekeringscombinatie Univé-VGZ-IZA-Trias. De defibrillator komt te hangen in het Facility Point op het bedrijventerrein. Hans van Bussel van Univé-VGZ-IZA-Trias overhandigde de defibrillator vrijdagmiddag tijdens de ondernemersborrel aan voorzitter Ernst Merks van TPN-West.
 
Een defibrillator is een apparaat dat met elektrische schokken een hart weer op gang kan brengen na een hartstilstand. In combinatie met een snelle alarmering van 112 en directe reanimatie kunnen er levens mee gered worden. Op steeds meer plaatsen in de openbare ruimte en in openbare gebouwen hangen defibrillatoren. Univé-VGZ-IZA-Trias wil een actieve bijdrage leveren aan de gezondheid van zijn verzekerden, en een defibrillator kan hierbij een rol spelen. Op 20 februari houdt Univé-VGZ-IZA-Trias een instructie-uur op het bedrijventerrein, waarin wordt uitgelegd hoe de defibrillator werkt.
 
Met de gift van de defibrillator ter waarde van 1300 euro feliciteert Univé-VGZ-IZA-Trias TPN-West met de succesvolle samenvoeging van de twee bedrijvenverenigingen Ondernemersvereniging Noord-Oost Kanaalhaven (ONOK) en West Kanaaldijk Sluis (WKS). De twee verenigingen besloten in juni van het afgelopen jaar hun krachten te bundelen. In totaal zijn nu ruim 230 bedrijven aangesloten bij TPN-West.
Univé-VGZ-IZA-Trias sloot onlangs een contract met TPN-West. Daardoor kunnen de medewerkers van de aangesloten bedrijven hun verzekering nu voordelig afsluiten bij Univé-VGZ-IZA-Trias via de collectiviteit TPN-West. In het verleden had Univé-VGZ-IZA-Trias ook al dergelijke contracten met WKS en ONOK.

Bron VGZ-IZA