Diefstal en mishandeling vrouw (20) – Oost

Nijmegen, 28-08-2018 – Op vrijdag 24 augustus j.l. omstreeks 14.40 uur, is een 20-jarige vrouw uit Nijmegen slachtoffer geworden van een diefstal en werd daarbij ook mishandeld. Het incident vond plaats op de Berg en Dalseweg ter hoogte van nummer 192 en 194. De vrouw raakte gewond aan haar gezicht en moest zich onder doktersbehandeling laten stellen. De politie sprak al met enkele getuigen maar zou graag nog met andere getuigen willen spreken.

Het slachtoffer zat als leerlingbestuurder in een lesauto en had haar les er op zitten. Ze parkeerde de lesauto om daar een nieuwe leerling in te laten stappen en zelf achterin te gaan zitten. Tijdens deze manoeuvre zag zij, evenals haar instructeur dat een man en een vrouw op straat het met elkaar aan de stok hadden. Toen de 20-jarige Nijmeegse de auto stilzette stapte de vrouw die zojuist ruzie stond te maken achterin de auto.

De 20-jarige Nijmeegse wilde achterin plaatsnemen en zag dat de vrouw die zojuist was ingestapt, over de achterbank kroop naar de andere zijde van de auto. Daarbij vielen de tas van de rijinstructeur en die van de 20-jarige Nijmeegse uit de auto. Zij ging er vervolgens met de tas van de 20-jarige Nijmeegse vandoor. Het slachtoffer wilde dit voorkomen en kreeg diverse klappen in het gezicht. Vervolgens ging de vrouw er met de tas vandoor.

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.