DKC Totaaltechniek Slaat Handen ineen met Rademakers Elektrotechniek voor een Nieuwe Toekomst!

We kondigen met trots aan dat DKC Totaaltechniek vanaf 1 november een nieuwe fase in gaat door de overname van Rademakers Elektrotechniek Nijmegen BV. Deze samenwerking markeert een spannende periode voor ons bedrijf en een fantastische kans om het talent van Rademakers in ons team te verwelkomen.

DKC- Rademakers Elektrotechniek BV

Rademakers Elektrotechniek, bekend om zijn expertise in elektrotechniek – waaronder laadpalen, zonnepanelen, domotica, beveiliging en verlichting – brengt een ervaren team van vier vaste medewerkers en diverse zelfstandige specialisten met zich mee. Zowel zakelijke als particuliere klanten profiteren van deze veelzijdigheid.

Deze bloeiende samenwerking ging officieel van start op 1 november, met de naamsverandering naar DKC-Rademakers Elektrotechniek BV, gevestigd aan de Lindenhoutseweg 38 in Nijmegen. Deze fusie verrijkt ons aanbod met een nog breder scala aan diensten en kennis, klaar om onze klanten nog beter te bedienen.

We verwelkomden ook Rob Bisschops op 1 november als onze nieuwe Vestigingsleider. Met zijn uitgebreide ervaring neemt hij een centrale rol op zich in de ontwikkeling van onze vernieuwde organisatie.

We zijn ervan overtuigd dat deze fusie een scala aan nieuwe mogelijkheden opent en onze klanten in de regio Nijmegen beter zal bedienen met hoogwaardige elektrotechnische diensten.

Tenslotte, vanaf 1 januari 2024, zal de E-afdeling van DKC KSW verhuizen naar de locatie van DKC-Rademakers Elektrotechniek, terwijl de W-tak van DKC KSW actief blijft in Wijchen onder de naam DKC KSW.

We kijken uit naar deze nieuwe, veelbelovende toekomst!