Drietal mee met drugs

Nijmegen, 14-02-2009 • Een 20-jarige Nijmegenaar is in zijn woonplaats aangehouden voor drugsbezit en een openstaande straf. Een poging om van de agenten weg te rennen, bleek nutteloos. Twee plaatsgenoten zijn na hun aanhouding weer in vrijheid gesteld.

Surveillerende politiemensen zagend e 20-jarige in gezelschap van twee anderen lopen op de Willemsweg. Bij het zien van de agenten leek wat weggegooid te worden door de 20-jarige. Direct daarop probeerde hij er vandoor te gaan. De agenten waren iets sneller.
Hierop stelden de politiemensen op straat een onderzoekje in. Waar de verdachten stonden bleken op het wegdek meerdere bolletjes met drugs te liggen…daarnaast bleek dat de 20-jarige nog enkele strafdagen had ópen staan’. De verdachte zit nog vast.

Na onderzoek aan het bureau zijn een 30-jarige Nijmegenaar en een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfslocatie, weer in vrijheid gesteld. Er bleek onvoldoende grond te zijn om hen lager vast te houden voor betrokkenheid bij het drugsbezit.