Drietal mutaties in Selectie N.E.C.

In de aanloop naar het seizoen 2007-2008 zijn, na het aantrekken van Jhon van Beukering en Rein Baart, weer een drietal mutaties bekend.

Aanvaller Jeremain Lens (19) zal voor de duur van één seizoen, op huurbasis overkomen van AZ dat hem graag elders meer eredivisie-ervaring op wil laten doen. Lens maakte recentelijk nog deel uit van de selectie van Oranje Onder 20 en was hiermee, samen met N.E.C.-ers Dominique Kivuvu en Lorenzo Davids, actief op het internationale jeugdtoernooi van Toulon. Gedurende het afgelopen seizoen kwam Lens al 14 keer in actie voor AZ.

N.E.C. heeft met Feyenoord overeenstemming bereikt over de definitieve overname van Mark Otten (21). De verdediger, die momenteel werkt aan zijn revalidatie na een kruisbandoperatie, speelde het afgelopen seizoen al op huurbasis voor N.E.C. Hij genoot ook zijn jeugdopleiding bij N.E.C. en gaat een contract tekenen wat hem voor de komende 4 seizoenen terugbrengt op zijn oude nest.

Vanaf het komende seizoen zal N.E.C. afscheid nemen van Günther Vanaudenaerde (23). De Belgische verdediger kwam een jaar geleden over van Club Brugge maar is in Nijmegen weinig aan spelen toegekomen. Hij vervolgt zijn loopbaan bij het Belgische Westerlo waar ook oud N.E.C.-er Bart van den Eede nog onder contract staat.

Bron: N.E.C.