Eerste cursusweek atelier de Hamelberg seizoen 2022-2023

atelier de hamelberg

Op 14 september start atelier de Hamelberg weer met de cursussen beeldhouwen, schilderen, tekenen, mozaïeken etc. Beginners en gevorderden kunnen in de periode tot juli wekelijks instromen.

Beeldend kunstenaar Ine de Cock geeft sinds 2002 ochtend- en avondcursussen in haar atelier, gelegen in de omgeving van de Overasseltse en Hatertse vennen

Cursisten worden in een ontspannen sfeer individueel begeleid. De lessen zijn gericht op het ontwikkelen van de persoonlijke voorliefde van de cursist voor een of meerdere kunstuitingen.
Je kunt je technisch en creatief bekwamen in beeldhouwen in klei, mergel, speksteen, albast, serpentijn en in hardere steensoorten zoals kalksteen en petit granit. Als schildertechniek kun je aquarel, gouache, acryl, olieverf en gemengde technieken beoefenen, zowel met mes als met kwast en penseel. Daarnaast kan ik je wegwijs maken in mozaïektechnieken voor binnen- en buitenobjecten.

Je kunt op een laagdrempelige manier kennismaken met het cursusaanbod door in te schrijven voor een introductiecursus van 8 lessen van 2 uur. Ik adviseer je graag over techniekkeuze, materiaal; voor meer informatie over beschikbare data, locatie e.d. bel je 06-17666091, mail je ine.decock@xs4all.nl, of bezoek je www.artine.nl

Locatie:

Atelier de Hamelberg

Garstkampsestraat 15A

6611 KS Overasselt