Eetbar MikMak opent op Kelfkensbos, 26 maart

Nijmegen, 18 maart 2019

Eetbar MikMak vanaf 26 maart op Kelfkensbos

Het is zover: Eetbar MikMak opent haar deuren! Ondernemers en horeca liefhebbers Floyd Schoenaker en Maarten Driessen hebben de handen ineengeslagen en presenteren met trots hun nieuwe zaak, waar zowel eten als drinken belangrijk zijn!

Eetbar MikMak is een warme, kleurrijke en uitnodigende plek, waar je gezellig samen kunt komen met vrienden en familie. Hier kun je genieten van een verrassende lunch, borrel en een overheerlijk diner, met een verscheidenheid aan vlees-, vis- en vegetarische wereldgerechten. Ook is het mogelijk om aan te schuiven voor een heerlijke high tea met zoetigheden en sandwiches, een high wine of high beer arrangement.

Wie chefkok Floyd Schoenaker kent, weet dat hem of haar een bijzondere culinaire ervaring te wachten staat. Floyd heeft als eigenaar van De Pelgrim – foodbar in een jaar tijd een spraakmakende formule weten neer te zetten. Nu de Pelgrim verkocht is, heeft Floyd zijn handen vrij om al zijn ideeën over smaakbeleving in een nieuwe jas te steken. Maarten Driessen heeft zich de afgelopen jaren als bedrijfsleider in de horeca gespecialiseerd in gastheerschap en de horecabeleving in brede zin. Zo zou je hem o.a. kunnen kennen als bedrijfsleider van café Maxim in Bottendaal of van restaurant de Hemel. In Eetbar Mikmak bieden Floyd, Maarten en hun medewerkers hun gasten zorgvuldig samengestelde drank- en spijscombinaties aan. Gasten kunnen kiezen uit diverse wereldse gerechten in kleinere porties, tegen een vriendelijk tarief. Zo is er voldoende ruimte om te proeven.

Eetbar Mikmak wordt geopend op Kelfkensbos 45, waar eerder Restaurant Q-kele-Q gevestigd was. MikMak heeft een fantastische binnentuin, waar bij mooi weer de hele dag genoten kan worden van een hapje en een drankje in de zon. Kelfkensbos 45 is een met de auto en het openbaar vervoer goed bereikbare plek, met voldoende parkeergelegenheid, gelegen tegenover museum het Valkhof in de restaurantstraat van Nijmegen.

Eetbar MikMak is geopend vanaf dinsdag 26 maart 2019.
Je kunt vanaf nu reserveren, via info@eetbarmikmak.nl

Zien we jullie snel?
Team MikMak

Eetbar MikMak
Kelfkensbos 45
6511 TB  Nijmegen
Tel. 024 329 4089

www.eetbarmikmak.nlRestaurants Nijmegen

Nijmegen, 4 maart 2019

Eetbar MikMak opent op Kelfkensbos

Na bijna een jaar De Pelgrim foodbar aan de Franseplaats 1 te hebben geëxploiteerd, heeft Floyd Schoenaker een nieuwe uitdaging gevonden. Hij gaat per 1 maart 2019 restaurant Q op Kelfkensbos 45 overnemen. Naast De Pelgrim zit buurman Selmar de Roo van De Hemel en hij zal per die datum De Pelgrim overnemen.

Kelfkensbos nr. 45, de plek waar Floyd zijn nieuwe uitdaging aan gaat, met een nieuwe naam: Eetbar MikMak, een restaurant met drinkgelegenheid, zoals ook De Pelgrim nu is. Ook de gerechten zullen vergelijkbaar zijn, kortom: Wat goed is mag blijven!

Alhoewel deze nieuwe uitdaging al snel volgde op de eerste, besloot Floyd deze kans met beide handen aan te grijpen. Kelfkensbos is een prachtige locatie. Restaurant Q, voorheen Qke-leQ, is zo goed als geheel gestript en opnieuw ingericht. Hip, warm en uitnodigend.
Mikmak wordt een zaak waar eten én drinken belangrijk zijn. Dus gezellig borrelen met je vrienden met heerlijke biertjes, of een High Tea, met zoetigheden en hartige hapjes? Je bent van harte welkom. Lekker lang tafelen, of een korte lunch in verband met tijdgebrek? Alles is mogelijk. Zoals we van Floyd mogen verwachten zijn er volop vlees- vis en vegagerechten verkrijgbaar, alle in niet te grote porties, zodat je van meer kunt proeven. En ook hier weer heel prettige prijzen.

Floyd verwacht eind maart open te gaan.

Zien we je snel?

Floyd en team.

Eetbar MikMak
Kelfkensbos 45
6511 TB  Nijmegen
Tel. 024 329 4089

www.eetbarmikmak.nl

info@eetbarmikmak.nl

Restaurants Nijmegen