EK-toernooi in Hatert, 9 juni

Zaterdag 9 juni is er op het Cruijff Court in Hatert een voetbaltoernooi dat geheel in het teken staat van het UEFA EK voetbal onder 21. Jongeren van elf tot en met achttien jaar kunnen mee doen aan dit toernooi. Deelnemers worden beloond met Speciale EK-prijzen.

Aan het toernooi op het Cruyff Court in Hatert mogen jongens- en meisjesteams mee doen. De verschillende teams spelen deze dag van 12.00 tot 16.00 uur een toernooitje tegen elkaar. De winnaars van de verschillende toernooitjes die er worden gespeeld krijgen allemaal een echte beker. Daarnaast is er ook nog een fair-play prijs voor het meest sportieve team. Wil je meedoen aan dit toernooi? Inschrijven is mogelijk tot en met 13.00 uur tijdens het toernooi.
Behalve de normale prijzen zijn er ook nog EK-verrassingen voor alle deelnemers. Er worden vrijkaartjes uitgereikt voor een van de wedstrijden van het EK voetbal onder 21. Ook worden er EK T-shirts uitgedeeld. Het Cruijff Court voetbaltoernooi is hiermee een ideale gelegenheid om naar het EK onder 21 toe te leven.