Ervaar de magie van stilte en reflectie op de Dag van de Stilte bij Emmausklooster in Velp

De Dag van de Stilte, die dit jaar op zondag 29 oktober valt, is een speciale gelegenheid om stilte en contemplatie te omarmen. Het Emmausklooster in Velp (NB) biedt een uniek programma dat bezoekers de kans geeft om innerlijke rust en reflectie te ervaren. Met het centrale thema ‘stilte’ belooft het evenement een inspirerende en harmonieuze dag te worden.

Stiltewandeling activiteit emmausklooster

Programma van de Dag

Het programma begint om 14.00 uur met een warm ontvangst, inclusief koffie of thee en lekkernijen. Matthijs van der Tang, de gangmaker van Ons Kloosterpad, neemt deelnemers mee op een serene stiltewandeling van ongeveer 10 kilometer. De route loopt deels langs het bekende Ons Kloosterpad en nodigt uit tot diepe reflectie in de natuur.

Na de wandeling krijgen de deelnemers een driegangenmenu aangeboden in het klooster. Dit moment biedt ruimte voor het delen van ervaringen die zijn opgedaan tijdens de stiltewandeling.

Het avondprogramma bevat een lichtlabyrint onder leiding van Henk Murraij. Het labyrint wordt verlicht door ongeveer 250 kaarsen en biedt een magische tocht naar innerlijke rust en wijsheid.

Programmaoverzicht:

  • 14.00 – 14.30 uur: Inloop met koffie, thee en lekkernijen
  • 14.30 – 17.30 uur: Stiltewandeling onder leiding van Matthijs van der Tang
  • 17.30 – 18.30 uur: Driegangenmenu
  • 18.30 – 20.00 uur: Lichtlabyrint onder leiding van Henk Murraij

Deelname en Kosten

De kosten voor deelname bedragen €49,50 per persoon. Aanmelden kan via e-mail op onskloosterpad@gmail.com. Geïnteresseerden worden aangemoedigd om snel te reserveren, gezien de unieke aard van het evenement.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u terecht op Ons Kloosterpad.

Het Emmausklooster kijkt ernaar uit om u te verwelkomen op deze bijzondere dag van rust, reflectie en gemeenschap.