Explosieve groei in cursusaanmeldingen bij Lindenberg Cultuurhuis

Lindenberg Cultuurhuis, het epicentrum van culturele activiteiten in Nijmegen, ziet een ongekende groei in het aantal aanmeldingen voor het cursusseizoen ‘23-‘24. Met een breed scala aan nieuwe en innovatieve cursussen, zoals Visible Mending, Schrijven in de Wonderkamer, en het Engelstalige Theatresports, is het duidelijk dat het Nijmeegse publiek honger heeft naar nieuwe vormen van kunst- en cultuureducatie.

Vrije Circustraining bij Lindenberg Cultuurhuis

Het Cultuurhuis heeft dit seizoen zijn aanbod versterkt met zowel langlopende als kortlopende cursussen en workshops, waarbij vooral de kortlopende cursussen en eendaagse workshops opvallend populair blijken te zijn. Deze formaten bieden deelnemers de flexibiliteit die ze nodig hebben in hun drukke schema’s.

“We zijn echt overweldigd door de respons van de gemeenschap,” zegt directeur Teddy Vrijmoet. “Dit seizoen hebben we een recordaantal cursusaanmeldingen gezien, en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat elke cursist de beste ervaring krijgt. Het is een uitdaging om alles te coördineren, maar ons team werkt onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.”

Een van de nieuwe initiatieven van dit seizoen zijn de flexibele cursussen, waarbij cursisten besluiten om op de dag zelf te komen en hun deelname direct afrekenen. Met cursussen zoals Dr. Muziek en Vrije Circustraining is de Lindenberg vooruitstrevend in het aanbieden van flexibele en boeiende cursusopties voor hun studenten.

De inschrijvingen blijven binnenstromen, en het Cultuurhuis moedigt geïnteresseerden aan zich snel aan te melden om teleurstelling te voorkomen.

Over Lindenberg Cultuurhuis Lindenberg Cultuurhuis is al jaren een centrale spil in het culturele leven van Nijmegen. Met een breed scala aan cursussen en activiteiten, van muziek en kunst tot theater en dans, biedt Lindenberg kansen voor Nijmegenaren van alle leeftijden om zich creatief te uiten en te leren.