Expositie Kunst Hans Garritsen in De Ark van Oost

Waar?
De Ark van Oost, Cipresstraat 154, Nijmegen.

Wanneer?
Van 6 oktober tot 2 november.


hans garritsen expositie nijmegen

De Ark van Oost nodigt u van harte uit voor de expositie van Hans Garritsen. Gedurende de maand oktober kunt u genieten van de unieke kunstwerken, variërend van schilderijen tot tekeningen, van deze getalenteerde beeldend kunstenaar.

Hans Garritsen heeft een indrukwekkende reeks kunstwerken gecreëerd gedurende zijn leven. Deze expositie belicht werken van de laatste 15 jaar, waarin hij zijn inspiratie put uit de grootmeesters van de 16de tot de 19de eeuw. Verwacht bewerkte versies van werken van kunstenaars zoals Michelangelo, J.W. Turner en B.C. Koekkoek. Of het nu gaat om een toevoeging, een verandering in kleurpalet, of een aanpassing in de compositie, Hans zorgt ervoor dat elk kunstwerk zijn unieke stempel draagt.

Daarnaast biedt de expositie een blik op zijn prachtige tekeningen van modellen en zijn innovatieve bewerkingen van foto’s.

Opening:
De feestelijke opening van deze expositie vindt plaats op vrijdag 6 oktober om 17:00 uur. Wij zouden het op prijs stellen als u hierbij aanwezig kunt zijn. Mocht u deze datum niet kunnen, geen zorgen: de expositie is nog de gehele maand te bezichtigen.

Openingstijden:
Bezoek de website www.wegwijzer024.nl of neem contact op via 024-323 2227 voor de exacte openingstijden. Let op: tijdens schoolvakanties is het wijkcentrum gesloten.

Mis deze kans niet om het betoverende werk van Hans Garritsen in Nijmegen te ervaren!