Win 2 kaarten Exxellent Du Cirque, 13 sept


Exxellent Du Cirque
 

The Matrixx, zaterdag 13 september 2008 
Met Junior Jack & Kid Crème, Sidney Samson, Jip Deluxe en El Mundo
  
Win 2 kaarten voor Exxellent Du Cirque
The Matrixx geeft 3x 2 kaarten weg.
Stuur vóór dinsdag 9 september 24.00 uur een email naar info@nijmegenonline.nl met daarin jouw naam, woonplaats, telefoonnummer en emailadres. Zet in het subject (onderwerp) ‘Exxellent‘.

Als je gewonnen hebt, dan krijg je van ons bericht en kom je bij The Matrixx voor deze avond op de gastenlijst. Je mag nog iemand meenemen, dus totaal 2 personen.
* Alleen meedoen als je die avond ook kunt komen.
———–

Exxellent Du Cirque spektakel met Junior Jack & Kid Crème

Dance en Circus… een combinatie die garant staat voor een ‘oe! & aah!- effect’
Laat je tijdens Exxelent Du Cirque op zaterdag 13 september verrassen door spectaculaire acts van echte circus artiesten… de ‘oe!’.
En ga los op de heerlijkste House beats van top-dj’s Junior Jack & Kid Crème, natuurlijk resident Sidney Samson, Jip Deluxe en El Mundo… de ‘aah!’.

Wie kent hem niet? Junior Jack… Als de naam je niets zegt dan ken je zeker zijn knijters van hits wel. Om er maar een paar op te noemen My Feeling, Thrill Me, Da Hype, E-Samba, See You Dancin’ en natuurlijk Dare Me (Stupidisco). Junior Jack maakte ondertussen ook remixen voor Duran Duran, Bob Sinclar, Moby, Seal, Mary J Blige en Britney Spears.

Junior Jack besloot in 2001 om samen te werken met de Italiaans/Belgische producer Nicolas Scaravilli alias Kid Crème. De samenwerking leidde tot hits als Private Tools (2001) en Chasing (2002). Het duo treedt vanaf die tijd regelmatig op in ’s werelds ‘hotste’clubs en op de dikste festivals. The Matrixx is er daarom dan ook trots op dat deze internationale toppers de hoogstaande en Exxellent-waardige kwaliteit aan de avond komen geven.

Exxellent Du Cirque belooft een unieke avond te worden. Adembenemende acrobatiek en circus-acts van echte circus artiesten zullen de beste Groove, de pompende Electro en de zuiverste Vocal House van Junior Jack & Kid Crème, Sidney Samsons, Jip Deluxe en El Mundo ondersteunen. Dit is Exxellent Du Cirque!!!

Partyinfo:
Date: Sat 13 september
Entrance: €15,- (Doorsale only) – Doors Open: 22.00 till 05.00 – Age: 20+

Youtube:

My Feeling – Junior Jack
 

Stupidisco / Dare Me – Junior Jack