Exxellent Miami Beach – The Matrixx, 30 juni

matrixx-2007-06-30-miami-beach.gif
  
  
Exxellent Miami Beach brengt het strandgevoel naar The Matrixx

Voel dat zeebriesje, het warme zand tussen je tenen, een koele rosé of koud pilsje in je hand en een strand vol dansende, zwetende partyminded people. Zin in? Op 30 juni hoef je er niet voor naar Miami of Ibiza, maar ben je welkom op een superzomerse editie van Exxellent: Miami Beach op zaterdag 30 juni!

Je kent het wel, dat zomers strandgevoel. Of het nou vanaf het terras van Café del Mar is, van af het strandpaviljoen in Bloemendaal, of het mondaine strand van Miami – de zomer in je kop met een dikke housesound er bij, iets mooiers bestaat er niet. Vandaar dat Exxellent op zaterdag 30 juni lekker los gaat onder zomerse house van Funkerman, Sidney Samson, La Croix, Madskillz en Baggi Begovic.
Kijk, niet zomaar een rijtje dus. Twee relatieve nieuwkomers Funkerman en Baggi Begovic. Zonder twijfels twee belangrijke leden van de nieuwe housegarde die zich heeft aangediend. Betrekkelijk geruisloos toegetreden tot het legioen house-DJ’s maar al direct met een geheel eigen stempel en identiteit. Baggi Begovic is sinds een jaar of vier aan een opmars bezig, na succesvolle edities van vooral Haagse en Rotterdamse feesten als Essential en Lunapark. Bezoekers van Flockers en Emporium hebben Baggi al aan het werk kunnen zien – met dik succes. Sinds vorig jaar is Begovic een regelmatig terugkerende DJ bij Sneakerz – het trendy feest dat vanuit Amsterdam wordt georganiseerd.
Funkerman is met recht een komeetje te noemen. Hij staat dit jaar op Sensation White (Vip), draait op Bloemendaal, Mystery Land, Off-Corso en het befaamde partystrand van Chersonissos in Griekenland. Kortom, er is in korte tijd heel veel waardering gekomen voor de funky sound van Funkerman – waarbij de sympathieke inwoner van Breda nooit kiest voor het lusteloos aan elkaar rijgen van wat strandplaatjes, maar rustig wat elektro en tribalinvloeden durft aan te wenden.
Exxellent Miami Beach gaat op 30 juni een zwoele editie van het trendy feest neerzetten. Waarbij het weer geen rol speelt, maar wèl dat warmbloedige housegevoel dat juist op Exxellent feesten zo uniek aanwezig is. Niet omdat alleen de muziek het feest maakt, maar juist omdat de bezoekers dat doen, sámen met de DJ’s.