Exxellent White – Laidback Luke en .., 11 aug

matrixx-2007-08-11-white-exxellent.jpg

Exxellent White met Laidback Luke, Salto en Cha Cha

Zaterdag 11 augustus alweer de 4e editie van de succesvolle avond Exxellent White in The Matrixx. Doe je ogen dicht, en denk aan The Matrixx zoals je die kent. Open je ogen op White: en laat het alom tegenwoordige wit je overspoelen! met een sound die echt bij White hoort: Laidback Luke, Gregor Salto, Sidney Samson, Tony ChaCha en Norman Soares op percussie. Lekker hoor, zo’n echt witte aflevering van Exxellent!

Normaliter begint een aankondiging van een feest met het roemen van de DJ’s. Maar juist de toegevoegde waarde van house-percussionist Norman Soares mag ook wel eens worden uitgelicht. Hij staat al jaren op eenzame hoogte als het gaat om het fuseren van house met percussie. Onlangs werd hij zelfs geëerd met een eigen percussie instrumentenlijn (toevalligerwijs verkrijgbaar in de kleuren wit, wit en wit). Soares heeft op de afgelopen feesten zoals Emporium steevast gezorgd voor een onontkoombaar extra ritme – echt een percussionist die zijn gelijke in Nederland niet kent.

Exxellent White op zaterdag 11 augustus belooft een volbloed editie te worden van het feest dat steevast een trendy, sexy en musicminded crowd trekt. Die komen niet alleen voor de DJ’s, maar minstens ook voor de super relaxte sfeer die er op Exxellent feesten heerst. En tel daar dan deze keer maar toch even de sounds van Gregor Salto (Viajar) bij op, samen met Laidback Luke. Zinloos om een boek te gaan volschrijven over deze twee grote jongens uit de funky housewereld. Dit zijn de mannen die house vloeibaar maken, dansbaar tot aan de limiet, en dik, dik draaien.

Tony Cha Cha is trouwens wat minder makkelijk in een hokje te stoppen: deze sympathieke DJ-producer zit meestal stevig aan de kant van de groove, maar weet tijdens zijn verrassende sets ook gerust uitstapjes naar andere genres te maken (hoor je daar een vleugje tech? En druppeltje tribal?). Wel zo leuk. Sidney Samson is natuurlijk de resident van Exxellent – en dat zal hij weer eens gaan waarmaken.

Exxellent White op zaterdag 11 augustus zet een lekkere zomerse toon – en zoals altijd, zullen het de bezoekers zijn die de spreekwoordelijke muziek maken.

Party info:
Entrance € 15,- (doorsale only)
Doors open form 22.00 till 05.00
Age 20+