Fietsnetwerk.nl lanceert speciale nazomerroute met Golden Ticket in Groesbeek

Fietsnetwerk
Foto Fietsnetwerk

Fietsnetwerk.nl lanceert speciale nazomerroute met Golden Ticket in Groesbeek

  • Vier nieuwe themafietsroutes om te genieten van de nazomer, tweede route in Groesbeek
  • Op elke route één Golden Ticket verstopt met een leuke prijs
  • Bekendheid en boost aan September Fietsmaand

Harderwijk, september 2021

GROESBEEK – Het online fietsrouteplatform Fietsnetwerk.nl lanceert vier nieuwe fietsroutes in het kader van September Fietsmaand. Elke route sluit aan op een onderwerp van de nazomer. Op elk van deze fietsroutes wordt een gouden ticket verstopt. Eén van de fietsroutes is de Wijnroute langs de wijngaarden in Groesbeek. Deze wordt vrijdag 17 september onthuld.

In september kun je nog volop genieten van de nazomer. Het is dan ook niet gek dat deze maand wordt bestempeld als dé fietsmaand. Fietsnetwerk.nl is één van de grootste fietsroute-aanbieders van Nederland en faciliteert met hun platform vele fietsers in compleet verzorgde, thematische routes. Speciaal voor deze maand lanceert het bedrijf vier nieuwe nazomerroutes met een extraatje voor de fietsers: op elke route zit een ‘Golden Ticket’ verstopt.

Nazomeren in Groesbeek
Eén van deze fietsroutes die wordt bekend gemaakt is de ‘Wijnroute door het Wijndorp van Nederland’. De wijnoogst en de wijnfeestdagen zijn hiervoor het decor. De route leidt je door Groesbeek en omliggende dorpen als De Horst en Berg en Dal. 

Grote prijzen
Onderweg ligt op elke route een golden ticket verstopt. De prijzen mogen al bekend worden gemaakt: een wijnproeverij, een cadeaubon bij een restaurant, een wildexcursie met natuurspecialist André Donker (bekend van Tijd voor MAX), en een volledige fiets & vaarvakantie in Noord-Holland. Gedurende de actie worden via de communicatiekanalen van Fietsnetwerk.nl, zoals de nieuwsbrief en sociale media, hints verspreid van de verstopplekken. 

De andere fietsroutes
De drie andere fietsroutes gaan door weer heel andere gebieden van Nederland. De eerste is afgelopen dinsdag 14 september al onthuld en was een fruitroute door de Betuwe. Verder komen er nog fietsroutes door Noord-Holland, waar in september ook de gewassen worden geoogst. De nazomer is tevens het moment dat de bronsttijd van edelherten begint. Een wildroute door de bossen van het Veluwse dorp Epe sluit daarom het kwartet af.

Lanceringsdatum
De fietsroutes zullen verdeeld over de tweede helft van september worden verspreid. De wijnroute in Groesbeek wordt op vrijdag 17 september bekend gemaakt. Daarna volgen de laatste twee routes op: dinsdag 21 september en vrijdag 24 september. De tickets kunnen tot donderdag 30 september gevonden worden.

Voor iedereen beschikbaar
De fietsroutes zijn vanaf de lanceringsdata gratis beschikbaar op https://www.fietsnetwerk.nl/nazomeren en kunnen met routebegeleiding gefietst worden met de gratis Fietsnetwerk app. 

Wil je op de hoogte gehouden worden? Volg de social mediakanalen of schrijf je in voor de nieuwsbrief van Fietsnetwerk.nl.