FilmFlirt ? ? Valentijn Special – LUX, 12 feb

FilmFlirt Valentijn Special
Vind jouw Valentijn 2009

Nog geen date voor Valentijn? Kom dan donderdag 12 februari FilmFlirten in LUX. Wie weet ontmoet jij daar wel jouw Valentijn voor 2009! Twee ervaren flirtcoaches, Gijs van Dinther en Marjolijn van Burik, helpen daar een handje bij.
 
Speciaal voor deze Valentijn FilmFlirt special leren deze twee flirtcoaches je de kunst van het flirten. Mocht je het nog steeds niet onder de knie hebben na alle tips, wees gerust. Natuurlijk helpen ook onze Miss Match Doro, haar assistente Irena en een extra gastheer hierbij. Zij geven iedereen een strategische plek in de filmzaal. Na afloop van het warme, komische drama O’Horten is er een borrel in het knusse Cinemariënburg, waar DJ la formule du baron lekkere plaatjes draait. Hét moment om te kijken of het met iemand klikt.

Aanmelden FilmFlirt: Stuur tijdig een mail met naam, leeftijd, man/vrouw naar film@lux-nijmegen.nl

Synopsis O’Horten
Treinmachinist Odd Horten (O’ Horten) heeft zijn hele leven volgens de dienstregeling van de trein geleefd. Als hij vlak voor zijn pensioen voor de eerste keer te laat op zijn werk komt en de trein zonder hem vertrekt, moet hij zelf bepalen wat hij gaat doen. En dan komt hij in onvoorspelbaar bizarre situaties terecht.
Regie: Bent hamer, Noorwegen / Duitsland / Frankrijk 2007, Noors gesproken, Nederlands ondertiteld, 90 minuten. Kijkwijzer: AL
 
Donderdag 12 februari | Om 19.30 uur verzamelen in Café de Foyer (tegenover LUX). Aanvang film 20.00 uur | Entree € 9,-