The FreaXXshoW – Matrixx, 20 dec


 
New : The FreaXXshoW ; met oa Agnelli&Nelson, Sean Tyas vs Simon Patterson…
The Matrixx, 20 december 2008

 
Voor de echte megaparty’s in een grote club moest je tot nu toe richting het buitenland – met Ibiza als meest prominent voorbeeld, waar party’s als Manumission een stevige trend hebben gezet. Aan die situatie komt zaterdag 20 december een eind: The Freaxxshow is het geesteskind van Bas & Ram in samenwerking met The Matrixx. De beste DJ’s in hun genre gecombineerd met de meest extravagante acts en spectaculaire shows… all night long!

The FreaXXshoW presenteert op de allereerste editie het legendarische trance duo Agnelli & Nelson (UK). Met kneiters van hits als ‘El Nino’ en ‘Everyday’ zijn zij zo’n beetje de vaandeldragers geworden van de echte Ibiza trancesound die de wereld verovert heeft. Vijf top 10 hits in the UK charts willen ook wel wat zeggen, en als ze geen hits schrijven voor zichzelf, zijn ze druk met remixen voor onder meer U2 en Armin.

Amerikaanse DJ-producer Sean Tyas is het andere trance kanon dat achter de draaitafels zal kruipen. Sean Tyas heeft een CV waar je de vingers bij aflikt, met remixes voor Christina Aguilera, Daniel Beddingfield en Moby. Hij maakte samen met Armin van Buuren de fabuleuze track Intracacy voor zijn album ‘Imagine’.
Simon Patterson (UK) is de man die het vak leerde bij Seb Fontaine en Judge Jules, en knallend de trancewereld binnenzeilde met zijn hits ‘F16′ en ‘Strip Search/Panic Attack’. Van Dance Valley tot Dubai, er is geen plek waar je Patterson niet tegenkomt, eventueel in zijn hoedanigheid als alter ego Dogzilla, waar hij deel van uitmaakt.
 
Bedenkers Bas&Ram van The FreaxxshoW behoeven weinig introductie. Dit zijn de vaderlandse meesters van de electro-trance, tech, hardtrance en trance. Van Mystery Land (Q-stage was nog nooit zo vol) tot Flockers en Emporium, never a dull moment met de mannen die trance hun eigen rauwe randje hebben gegeven.
Voeg daarbij Jochen Miller, Artento Divini, en de lokale held Marc Simz, en dan heb je dus een line-up waar de kwaliteit en het betere partygevoel van af druipt.
Vanuit heel Europa worden daarbij artiesten en acts ingevlogen, zodat The FreaXXshoW een nacht met allure, heel veel freaky shows, entertainment en decor wordt die je echt moet beleven.

Met voor het eerst arrangementen voor VIPS: een eigen vipcorner met tafel en bediening, 100 euro (voor 2 personen) inclusief fles drank (reserveren tijdens kantooruren via 024-3449948/Frances Brand). Reguliere kaarten in de voorverkoop: 17,50(ex fee) www.matrixx.nl
The Freaxxshow: a musical extravaganza with sizzling shows!