Ga op zoek naar JOUW Go Short Golden token

Go Short jubileumtokens geven gratis toegang tot hele programma

NIJMEGEN – Het grootste kortefilmfestival van Nederland is in aankomst en om het vijftienjarig bestaan van dit festival te vieren, heeft Go Short vanaf 15 februari een speciale, bijpassende jubileumactie. In plaats van paaseitjes kun je namelijk vijftien dagen lang iedere dag op zoek naar een GRATIS jubileumpas t.w.v. € 30,-.

Go Short Festival_Elske Nissen
Elske Nissen (sfeerbeelden Go Short Filmfestiva)

Hoe werkt het?
Iedere dag verstopt het festivalteam van Go Short ergens in Nijmegen (en directe omgeving) een zogenaamde golden token. Dit kan overal in het stadscentrum van Nijmegen en omgeving zijn. Via de socialmediakanalen (Instagram en Facebook) van het festival worden hints gegeven waar de Go Short tokens verstopt liggen.

Gevonden? Laat het de organisatie van Go Short weten en je ontvangt een gratis jubileumpas waarmee je 10 dagen lang GRATIS naar het Go Short festival kunt. Meer informatie hierover vind je op goshort.nl/token.

Heb je geen speurneus of geen tijd voor een zoektocht? Geen probleem, want je kunt vanaf
15 februari ook gewoon je jubileumpas kopen voor € 30,-. Er is wel maar een beperkt aantal jubileumpassen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Meer info over Go Short, International Short Filmfestival Nijmegen en het programma van 1 maart t/m 10 april 2023: goshort.nl/programma2023.