‘Genoeg Gedacht’: technologie, theater en workshops

Op zaterdag 25 maart gaat Genoeg Gedacht van Theatergroep Greppel in première. Voor deze voorstelling deden vier makers onderzoek naar de werking van het brein. Met gebruik van technologie wordt invoelbaar hoe we denken. Genoeg Gedacht speelt bij De Lindenberg, de Radboud Universiteit, ArtEZ en de studio van TG Greppel in Nijmegen. Ook worden workshops georganiseerd.

TG-GG_01

Genoeg Gedacht is een mixed mediaproductie vol muziek, animaties en hallucinerende projecties. Te midden van beamers, laptops, camera’s en kabels scharrelt Zeno rond. Hij probeert grondig te onderzoeken hoe zijn brein werkt. Hoe ontstaan onze gedachten? Zijn je waarnemingen te vertrouwen? Op basis waarvan trek je conclusies over de wereld? Kun je wel alles geloven wat je denkt?

Workshop Genoeg Gedacht
TG Greppel neemt (theater)makers mee in het artistieke en technologische proces van Genoeg Gedacht. Op 2 april (15:00) is er een openbare workshop ‘Technologie en Theater’ in De Lindenberg, die wordt aangeboden in samenwerking met Meneer Otis en Oddstream. Als maker krijg je de kans om verschillende sensoren te testen en te leren werken met interactieve systemen.

Genoeg Gedacht speelt op 24, 25 en 26 maart in studio van TG Greppel (Graafsedwarsstraat 14J, Nijmegen), op 27 maart op ArtEZ Arnhem, op 2 april in De Lindenberg en op 5 april in Theaterzaal C op de Radboud Universiteit. Kijk voor meer informatie & kaarten op https://tggreppel.nl/