Getuigenoproep inbraak cafe Koninginnelaan

Nijmegen, 24-02-2009 • In het onderzoek naar de inbraak in het café de Driesprong aan de Koninginnelaan op zaterdag 21 februari, doet de politie een oproep aan getuigen.

Zaterdagnacht werden dienstdoende agenten door een automobilist er op gewezen dat er bij café de Driesprong aan de Koninginnelaan werd ingebroken. De agenten zijn direct ter plaatse gegaan en konden één verdachte aanhouden. De andere verdachte wist op dat moment te ontkomen.

 

Getuigenoproep

De politie heeft al verschillende getuigen gehoord en er zal ook een buurtonderzoek ingesteld worden. Toch is de politie op zoek naar meer getuigen. Hebt u in de nacht van zaterdag op zondag iets verdachts gezien in de omgeving van café de Driesprong in de Koninginnelaan? Of hebt u gezien waar de verdachten vandaan kwamen of heen zijn gegaan?

 

De politie is specifiek op zoek naar de automobilist die de dienstdoende agenten heeft gewezen op de inbraak en vraagt dan ook deze zich te melden om een verklaring af te geven.

 

Heeft u meer informatie over deze inbraak, neem dan contact op met de politie Gelderland-Zuid via het telefoonnummer 0900-8844. Of als u uw informatie anoniem kwijt wilt, kan dit via het telefoonnummer 0800-7000.

 

Eerder bericht: Inbraak cafe Koninginnelaan