G-3 Glasvezel in Groenewoud en Galgenveld

G-3 Glasvezel in Groenewoud en Galgenveld pakt door

Op woensdag 5 november 2008 houdt G-3 Glasvezel in Groenewoud en Galgenveld een tweede bijeenkomst voor ambassadeurs. Techneuten en digibeten, jongeren en senioren, iedereen die dit wijkinitiatief een warm hart toedraagt, is welkom.
 

Er is veel belangstelling voor supersnel en betrouwbaar internet, telefonie en televisie tegen concurrerende prijzen en onafhankelijk van de huidige monopolisten. Dat blijkt uit het grote succes van Stichting Glazenkamp ( www.glazenkamp.nl ). In de wijk Hazenkamp kunnen bewoners binnenkort gaan genieten van glasvezel. Ook de Nijmeegse wijkinitiatieven die in navolging daarvan zijn opgestart, kunnen op grote belangstelling rekenen. De eerste ambassadeursbijeenkomst van G-3 Glasvezel in Groenewoud en Galgenveld in september was een groot succes.

Om daadwerkelijk glasvezel te kunnen realiseren in de wijken Groenewoud en Galgenveld zijn nog meer ambassadeurs nodig. Mensen die enthousiast zijn over het wijkinitiatief en hun enthousiasme overbrengen op buurtgenoten. Zo breidt het netwerk van belangstellenden zich steeds verder uit.

Bewoners van de wijken Groenewoud en Galgenveld worden uitgenodigd voor de informatiebijeenkomst op woensdag 5 november, 20.00 in Café Groenewoud, Groesbeekseweg 227 Nijmegen. Het doel van deze avond is het G-3-project en de rol van de ambassadeurs toe te lichten en vragen van bewoners te beantwoorden. Ten slotte wordt op deze avond de officiële website www.g-3.nl officieel ten doop gehouden.
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op info@g-3.nl.
Aanwezigheid kost niets en verplicht tot niets.