Grootste kerststal blijft te bezichtigen

Heilig Landstichting, 10 januari 2019

Grootste kerststal blijft te bezichtigen

In de weekenden tot 1 maart 2019

De knoop is eindelijk doorgehakt. Wegens het enorme succes van de grootste kerststal van Europa en het recordaantal bezoekers (ruim 32.500) tijdens feest van licht, het jaarlijkse winterevent in museumpark Orientalis, is de kerststal aangekocht door het museum en blijft de kerststal hier voorlopig nog even staan. “Het was elke dag zo druk bij de kerststal en we hebben zoveel positieve reacties gehad van bezoekers, je moet deze kerststal echt gezien hebben”, aldus een vrijwilliger van feest van licht. Voor iedereen die de kerststal nog niet bezocht heeft of deze nog eens op zijn gemak wilt bekijken, blijft het hoofdgebouw waar de kerststal staat opgesteld, extra weekenden open voor bezoekers.

In eerste instantie zou het park pas weer in het reguliere seizoen open gaan voor publiek, dat op 1 maart van start gaat. In de weekenden, dus de zaterdagen en zondagen tot 1 maart, is het diorama van 12.00 tot 16.00 uur te bezichtigen. De rest van het park is wel gesloten.

De medewerkers staan voor de gigantische klus om het diorama in te pakken en op te slaan. Na 1 maart moet er in het hoofdgebouw weer ruimte zijn voor andere exposities en tentoonstellingen.

De entreeprijs in de weekenden tot 1 maart bedraagt €5 per volwassene en €2,50 per kind. Voor museumjaarkaarthouders is de entree gratis.

Museumpark Orientalis
Profetenlaan 2
6564 BL Heilig Landstichting
Info: www.museumparkorientalis.nl

Agenda Nijmegen