Hatertse Hei – Man gestoken met mes

Nijmegen, 03-02-2009 • Maandagavond hield de politie in een woning in de Hatertse Hei een 30-jarige man aan. De man wordt ervan verdacht een 44-jarige Nijmegenaar met een mes gestoken te hebben.

De 44-jarige was die avond op bezoek bij een 42-jarige buurtgenoot van de 30-jarige. Beide partijen zouden al langer een conflict hebben met elkaar. De 30-jarige zou vervolgens naar de woning van de 42-jarige zijn gegaan waarop een woordenwisseling was ontstaan. De 30-jarige wist hierbij de woning binnen te dringen en mishandelde de 44-jarige. De 42-jarige schoot de 44-jarige te hulp en probeerde de 30-jarige de woning uit te krijgen. Uiteindelijk lukte dit. De 44-jarige bleek gewond te zijn aan zijn rug en verliet in paniek de woning. Op straat sprak hij een automobilist aan die hem vervolgens naar het ziekenhuis bracht. De man bleek een steekwond te hebben aan zijn schouder.

 

De 30-jarige werd later in zijn woning aangehouden. Hij is in verzekering gesteld. Beide mannen deden aangifte. De politie heeft de zaak in onderzoek.