Hemel en Aarde Convergeren in Muzikaal Spektakel bij de Paduakerk in Nijmegen

Het Vocaal Ensemble Vivavoce en het strijkorkest Sequenza presenteren een unieke muzikale beleving op zaterdagavond 7 oktober in de Antonius van Paduakerk in Nijmegen. Het concert zal een scala aan emoties en stijlen omvatten, met werken van 20e-eeuwse grootheden Aaron Copland en Benjamin Britten.

vivavoce nijmegen

Muzikale Verscheidenheid

Het concert belooft een brede waaier aan muzikale expressie. Van de romantische en ingetogen momenten tot uitbundige, jazzy en soms zelfs atonale passages, de muziek zal de luisteraar blijven boeien.

Schepping en Hemel

Aaron Copland’s ‘In the Beginning’ verkent het scheppingsverhaal, het beschrijft de eerste zeven dagen van de aarde. Aan de andere kant laat Benjamin Britten’s ‘A Company of Heaven’ het publiek kennismaken met verschillende verhalen over engelen en hemelse taferelen.

Een Muzikaal Feest

Het concert wordt een waar spektakel met bijdragen van een koor, strijkorkest, pauken, en kerkorgel. Daarnaast zullen solo’s voor sopraan en tenor en zelfs twee vertellers de luisteraar door deze muzikale verhalen leiden.

Kaarten en Meer Informatie

Voor meer details over de uitgevoerde stukken en om kaarten te bestellen, kunt u terecht op de website van Vocaal Ensemble Vivavoce: www.vivavoce.nl.

Met dit uitgebreide en gevarieerde programma belooft de avond een onvergetelijke ervaring te worden voor liefhebbers van klassieke muziek.