Herhaalprik corona in Oosterhout en Lindenholt

GGD Gelderland-Zuid vaccineert voor de corona herhaalprik op vrijdag 3 maart in Oosterhout en woensdag 8 maart en 5 april in Lindenholt. Er wordt geprikt zonder afspraak. Je kunt dus gewoon binnenlopen voor de herhaalprik. Neem wel een geldig identiteitsbewijs en je mondkapje mee. Natuurlijk blijft vaccineren jouw eigen keuze.

GGD-Gelderland-Zuid-logo-xl

Wie kunnen langskomen voor een herhaalprik?

Iedereen vanaf 12 jaar die de basisserie tegen corona heeft gehad kan langskomen voor een herhaalprik. Heb je al een herhaalprik na 18 september 2022 gehaald? Dan is dat voldoende. Je komt niet in aanmerking voor weer een herhaalprik. Kinderen van 12 t/m 16 jaar hebben toestemming nodig van de ouders om zich te laten vaccineren. Voor de herhaalprik is het belangrijk dat er minimaal 3 maanden zit tussen je laatste vaccinatie of coronabesmetting.

Wanneer komt de GGD naar Oosterhout?

Wanneer:      Vrijdag 3 maart

Tijd:             van 16.00 – 20.00 uur
Locatie:        Wijkcentrum de Klif, Pijlpuntstraat 1, Nijmegen

Wanneer komt de GGD naar Lindenholt?

Wanneer:      Woensdag 8 maart en 5 april

Tijd:             van 9.30 -13.30 uur
Locatie:        Wijkcentrum de Brack, Leuvensbroek 1200, Nijmegen

Dit ‘prikken op maat’ is een onderdeel van de regiotour van GGD Gelderland-Zuid. De GGD prikt in tijdelijke locaties zoals in buurthuizen of in een mobiele bus. Iedereen die graag dicht bij huis een herhaalprik wil halen is van harte welkom. Neem je identiteitsbewijs en een mondkapje mee!

Meer informatie Kijk voor meer informatie over de herhaalprik op de website van de Rijksoverheid of kijk op www.ggdgelderlandzuid.nl/coronavirus.
Kijk voor meer informatie over de regiotour op www.ggdgz.nl/regiotour. Je bent ook welkom op andere locaties tijdens de regiotour. Of in een van de vaste GGD vaccinatielocaties.