Inschrijving 4e editie evenement “Zeven voor Leven” is gestart

De inschrijving voor de 4e editie van het fietsevenement Zeven voor Leven op zondag 28 mei 2023 is gestart!

Zeven voor Leven is een fietsuitdaging waarbij de opbrengsten ten goede komen aan onderzoek naar kanker. De locatie is de prachtige omgeving van Berg en Dal bij Nijmegen.
De opbrengsten van dit evenement gaan naar diverse instanties zoals bv het Radboud Oncologiefonds. Op de plank bij het Radboud Oncologie Fonds liggen diverse projecten klaar van onderzoekers die smachten naar een financiële bijdrage om voortgang te kunnen boeken in hun project. Hierdoor wordt de kans op en kwaliteit van leven na genezing aanzienlijk verhoogd voor zij die door kanker worden getroffen.

Wij als Zeven voor Leven willen onderzoekers die financiële injectie geven. Hierdoor wordt de kans op en kwaliteit van leven na genezing aanzienlijk verhoogd voor zij die door kanker worden getroffen. Zeven voor Leven streeft uiteindelijk zelfs naar volledige preventie van deze ziekte. Help jij ook mee?

Je gaat de uitdaging aan om zeven keer (of zo vaak jij kan) het parcours van een kleine 20 kilometer door de prachtige omgeving van de Gemeente Berg en Dal bij Nijmegen met de fiets af te leggen. Dit mag een racefiets zijn, een mountainbike maar ook handbikes en e-bikes zijn toegestaan. Rijd je alle zeven rondes uit, dan overwin je meer dan 2.000 hoogtemeters. En dat gewoon in Nederland! 

Ooit wel eens gedacht ”hoe kan ik iets voor een ander betekenen, hoe kan ik mijzelf inzetten voor een goed doel en zo het leven van iemand anders draaglijker maken”.

Schrijf je dan in voor Zeven voor Leven, haal het beste uit jezelf en steun onderzoek naar kanker:

#voorwiefietsjij #zevenvoorleven