Inspiratie avond voor een schitterende Kerst

Vergeet de kerststukjes met wat dennengroen en een kerstbal, maak van je kerstdecoratie een schitterende creatie! We gaan er voor: Groei & Bloei afd. Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal organiseert dit jaar weer een Kerst inspiratieavond!

Het wordt een echte show, door Frits Hoogers, een bekende, creatieve en kundige bloemsierkunstenaar. De designer staat bekend om zijn persoonlijke aanpak. Kleuren, vormgeving, uitbundige stukken en de nodige humor zorgen voor een leuke avond uit. Frits werkt van klassiek tot compleet vrije expressie. Meer informatie: www.florafrits.nl.

foto frits 1

Thema

Het thema van de avond: “Jeukende Kerstvingers”, is niet voor niets gekozen. Na een sobere Kerst afgelopen jaren, jeuken onze vingers om weer mooie kerstcreaties te maken. Frits maakt 10 werkstukken, 7 van de 10 stukken worden verloot onder de aanwezigen. Loten zijn die avond bij Frits Hoogers te koop.

Tijdens de pauze en na afloop is er gelegenheid materiaal te kopen in een mini-bloemenwinkeltje, tegen de “jeukende vingers”, want ga er maar van uit dat je na het zien van de show zelf ook aan de slag wil!

De locatie is     : Dorpshuis Oase, Graafseweg 570,  6603CL Alverna  

Datum en tijd  : vrijdag 25 november 2022, aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.

Entreeprijs      : € 6,00 voor leden van Groei & Bloei, IVN en Klimop, € 10,00 voor niet-leden

Lotenverkoop  : 1 lot € 2,00, 3 loten € 5,00

 Géén pinautomaat aanwezig, dus s.v.p. contant geld meebrengen.

Parkeren          :  Voor en achter het Dorpshuis is parkeergelegenheid en ook aan de overkant van de Graafseweg is er bij Verzorgingshuis LaVerna ook nog parkeerruimte.