Introductie: De Allereerste Kunstnacht Pre-Party in Nijmegen!

Zet het in je agenda: op vrijdag 15 september organiseert Nijmegen een Kunstnacht Pre-Party, als voorproefje op de 12e editie van Kunstnacht die de volgende dag plaatsvindt. Deze gloednieuwe pre-party biedt gratis toegang tot zes verschillende locaties en is dé kans om nieuwsgierige kunstliefhebbers te verwelkomen en doorgewinterde Kunstnacht-bezoekers alvast in de stemming te brengen.

prepartykunstnacht_kunstnacht2023_ward-borremans_rechtenvrij

Van Hip-hop tot Italo Disco: Een Nacht Vol Diversiteit

Van 20:30 tot 00:00 uur zul je op diverse locaties door de stad, waaronder Loek, Brouwerij Florijn, PAAK, Het Alternatief, Club Novia en Club Freya, kunnen genieten van een gevarieerd programma. Maak je klaar voor hiphop-dansvoorstellingen, interactieve performances, live popmuziek en clubavonden.

Een Korte Blik op het programma:

  • Loek presenteert een hiphop-dansvoorstelling van Eden & Jenno, die de wereld door een nieuwe lens bekijken en hun verhaal vertellen door dans.
  • Brouwerij Florijn biedt een verrassende ervaring met AMUSE / POPOP Performance Hub. Verwacht poëtische beelden en absurde elementen in een ongebruikelijke setting.
  • Het Alternatief biedt om 21:30 uur een podium aan Neighbors Knocking, met hun alternatieve popgeluid en een veelbelovend debuutalbum in het vooruitzicht.
  • PAAK warmt je op voor een nacht van italo disco met het Argentijnse duo Furor Exotica en resident dj Thijs Moors.
  • Club Novia en Club Freya nemen je mee in een nacht van house en deeptech, met visuals die de club volledig transformeren.

Tickets & Meer Informatie

De Kunstnacht Pre-Party is volledig gratis te bezoeken. Voor de Kunstnacht op zaterdag 16 september zijn tickets verkrijgbaar vanaf €19,95. Voor meer details over beide evenementen, ga naar www.kunstnacht.nl.

Dit is een fantastische manier om je weekend te starten met een vleugje kunst en cultuur. We hopen je te zien op vrijdag 15 september voor een unieke pre-party ervaring!