Jazzis – in muziekcafé De Muse, 7 dec

JAZZIS:
swingende coverband met knipoog naar de jazz

Waar: Muziekcafé “De Muse”, Kerkplein 12 , Malden
Datum: zondagmiddag 7 december 08
Vanaf: 15.00 uur
Vrije entree

Ze hebben een dijk van een stem.
De drie zangeressen Barbara, Marion en Patricia vormen dan ook de motor van de goed lopende muziekmachine die de Nijmeegse/Beekse formatie Jazzis is. Barbara zingt hartverscheurend de blues, Marion laat haar stembanden dansen op de Stones, Patricia wervelt vocaal door One Note Samba heen en ze vinden elkaar in poppy nummers als Dirty Old Men en Happiness.

Jazzis speelt swingende muziek vaak net een tikkie anders dan het publiek gewend is. Uiteraard knipoogt de naam van de band naar de jazz, waarin de muzikanten hun roots hebben. Behalve de drie zangeressen bestaat Jazzis uit drie blazers, een pianist, een gitarist, een drummer en een bassist. Voor de zanginstallatie zorgt de geluidsman van de band.

Jazzis bestaat nu ongeveer vier jaar en heeft al heel wat optredens achter de rug. De muzikanten van de band speelden eerder ruim 25 jaar met elkaar in “Strange Go” en daarvoor in “Floyds Motel”. Jazzis speelt met veel plezier en dat is de band aan te zien. Elk optreden wordt een feestje en geen muziekstijl wordt geschuwd.

Concerten Nijmegen