Jeugdkoor Smile & Harmonie, 19-20 dec

Kerst-spetters! – Jeugdkoor Smile en de Lentse Harmonie (St. Theresia)
Vrijdag 19 december 2008 in “Voorzieningenhart De Ster”, Queenstraat 37B, Lent
Zaterdag 20 december 2008 in Theater “’t Mozaiek”, Oosterweg 179, Wijchen

Jeugdkoor Smile en de Lentse Harmonie (St. Theresia) geven samen twee unieke, sfeervolle kerstconcerten in Lent en in Wijchen. Het initiatief voor deze samenwerking ontstond tijdens het jaarconcert dit jaar van de jubilerende 80-jarige Lentse Harmonie, die Smile voor deze gelegenheid had uitgenodigd mee te zingen.

Deze Kerstoptredens zijn uniek. Uniek omdat speciaal voor deze gelegenheid voor het koor en orkest bijzondere arrangementen zijn geschreven van vrolijke en bekende kerstmuziek. Er wordt samen opgetreden maar koor en orkest hebben ook hun eigen muziekblokken. Little Drummer Boy, Kerstmis van Kinderen voor Kinderen, O happy day, Feliz Navidat zijn een greep uit het brede repertoire van deze avonden. Maar ook de klassieke kerstkrakers zoals Stille Nacht en Hymne an die Nacht ontbreken niet. De combinatie jeugdkoor en harmonie komt met dit concert echt goed tot zijn recht, alleen al vanwege het enorme enthousiasme die kinderen en muzikanten uitstralen. Zij hebben er allemaal veel zin in. Het belooft goed te gaan klinken, goed te ogen en op te zwepen.

Jeugdkoor Smile onder leiding van Petra Limon en de Lentse Harmonie onder leiding van Roger Ritzen geven een concert in spetterende kerstsfeer met hun koor en orkest op vrijdag 19 december in “Voorzieningenhart De Ster”, Queenstraat 37B, Lent en op 20 december in Theater “’t Mozaiek”, Oosterweg 179, Wijchen.
Beide concerten beginnen om 19.00 uur. Kaartverkoop aan de kassa van beide theaters. Voor meer informatie 024 – 323 52 29.
 
 
Meer Kerstconcerten